instagram

Fokus Media

Eli kuinka rakennetaan verkkopalveluita ja työkaluja haastavalle alalle.

Planetoidi on ollut vuodesta 2014 asti eli koko Fokus Media Finland Oy:n toimintahistorian ajan joustava ja aikaansaapa verkkosivukumppani. Yhteistyömme käynnistyi Pelit-lehden tilaajia palvelevan Pelit.fi -sivuston uudistuksesta. Planetoidin syvällinen ymmärrys Pelit-lehden kohdeyleisöstä edesauttoi erinomaisen tuloksen saavuttamisessa. Planetoidin muita verkkosivuhankkeita Fokus Medialle ovat olleet amerikanrautoihin erikoistuneen Overdrive.fi:n verkkosivujen täydellinen uudelleenlanseeraus sekä yrityksemme omien verkkosivujen ja tilauslomakkeittemme uudistukset.

Tapani Pitzen, Toimitusjohtaja, Fokus Media Finland Oy

Alunperin rakensimme Fokus Medialle Pelit -lehden foorumin ja verkkosivut, mutta yhteistyö syveni nopeasti. Fokus Media kustantaa niche-lehtiä ja tuottaa ensiluokkaista sisältömarkkinointia — mm. Blue Wings syntyy Fokuksella. Olemme toteuttaneet Fokus Medialle verkkosivustoja ja näppäriä työkaluja niin toimitukseen kuin myyntiinkin ja tehostaneet siten toimintaa merkittävästi. Ohessa olemme myös auttaneet serveripuolen ongelmissa, suunnitelleet mainosmateriaaleja ja tuuranneet valokuvaajaa.

Pelit.fi, Overdrive.fi ja Fokusmedia.fi

Kaiken kaikkiaan Fokus Media on ollut ihanteellinen asiakas; pitkäaikainen ja ketterä kumppani, joka on luottanut meihin ja jonka toimintaa olemme voineet edistää. Roolimme on ollut läpi vuosien joustava ja kommunikaatio erinomaista. Fokuksen ihmiset ovat tulleet meille matkan varrella tutuiksi ja nautimme lähipäivinä erityisesti Pelit -lehden toimituksen huumorista, joka on melkein yhtä huonoa kuin omamme. Olemme innoissamme mukana haastavan ja mielenkiintoisen alan kiemuroissa!

Ota yhteyttä!

Tule tutustumaan ja kertomaan projektistasi. Se maksaa vain hetken aikaasi ja teemme hyvää kahvia.