instagram

Wefixit

Kokonaisvaltainen markkinointipaketti tuoreelle yritykselle.

Erinomaista palvelua ja hyvää pelisilmää markkinointiin ja graafiseen puoleen. Kiitos!

Antonio Casimiro

Wefixit on tuore älylaitehuolto vanhassa Herttoniemessä ja otimme mielellämme vastuun koko Wefixitin markkinoinnista tavoitteenamme kasvattaa asiakasvirtaa merkittävästi.

Teimme Wefixitille myös kyltin kierrätysmateriaaleista.

Taustatyössä selvisi, että Wefixit on vahva kiertotalouden puolestapuhuja ja kohtelee asiakkaitaan erityisen hyvin. Näiden kärkien päälle aloimme rakentamaan viestiä, jonka avulla Wefixit erottuisi isommista kilpailijoistaan ja puhuttelisi potentiaalisia asiakkaita niin paikallisesti kuin verkossakin.

Kun saimme verkkosivun ja tarvittavat ländärit tikkiin, toteutimme mainokset muutamalla eri tarjouksella. Kampanjat vetävät hyvin ja sijoitetut mainoseurot on saatu takaisin noin viisinkertaisina. Ja vaikka Wefixitin Toni ei pidäkään itseään myyntimiehenä, asiakastyytyväisyys ja kaupanteko paikan päällä puhuvat puolestaan. Myynnin paine on siis suurelta osin meidän harteillamme.

Verkkosivuilla kerrotaan tarjoukset ja palvelut selkeästi.

Jatkamme Wefixitin kanssa yhteistyötä ja tarkoituksena on nostaa yrityksen profiilia entisestään sekä aloittaa tasainen sisällöntuotanto. Myös B2B-asiakashankinta on tapetilla lähitulevaisuudessa.

Ota yhteyttä!

Tule tutustumaan ja kertomaan projektistasi. Se maksaa vain hetken aikaasi ja teemme hyvää kahvia.